Hrajeme.cz
DomůKatalog herDětská hraPřišerky ze skříně

Přišerky ze skříně

Originální název:
Monster Chase
Rok vydání:
2009
Počet hráčů:
1 až 6
Věk:
Hra je určena pouze pro děti. Dospělí se při ní většinou nepobaví. Dospělí po takové hře většinou nesáhnou, pokud by ji měli hrát pouze mezi sebou.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.

Katalogové číslo: 12997 Kategorie: Štítek:

Popis

Příšerky ze skříně jsou kooperativní hrou pro děti od 3 do 8 let. Hráči společnými silami musí zahnat příšerky do skříně. Podaří se jim to tehdy, když mu vyberou správnou hračku. Hra umožňuje různé nastavení obtížnosti podle věku a zkušenosti dětí.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra náhody

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

Hra/Rozšíření

Pravidla:

Odkazy:

Recenze

  1. vendulala

    Celkem fajn hra na procvičení paměti, zvlášť pro milovníky různých Univerzit pro příšerky a spol. Má krásné poetické ilustrace a přiměřeně epický setting, což mi vyhovuje. Navíc je jednodušší, než třeba Pešek (a hezčí). Pro menší děti ideální zabavení i na několik partií po sobě, dobrá věc do vlaku, tedy pokud je tam aspoň elementární stoleček. Jako kooperativa je trochu moc jednoduchá. Přece jen, pokud si děti „rozparcelují“ sledované kartičky, je to dost mechanická záležitost. Ale v boji „každý proti každému“ už to začíná být zajímavé. Beru do Klubu deskových her a jako oddechovka po větší hře přitáhne i kategorii 9+

  2. acedrac

    Prvá hra pre našich chlapcov a ako geekovia začíname rovno Bauzom, že?. Naša skúsenosť je taká, že v zjednodušenej verzii baví aj čerstvo trojročných :). Grafika je super, akurát tie karty príšeriek mohli byť tvrdšie, sú tenšie ako dixitové a to ich držia v rukách ešte deti, takže hrozí rýchle dokrčenie. Vo svojej kategórii super téma a spracovanie mechaník, ktoré umožňuje voliť obtiažnosť a postupne pridávať pravidlá.

  3. Miaou Driver

    Žena vybrala dětem tuhle hru k Vánocům, jako takové uklidňující čtení na dobrou noc. Což tématem hra vystihuje dokonale – všude je spousta postýlek a roztomilých příšerek. Co vás ale naopak probere od zívání je nutnost mít pamatováka a trochu štěstí, jinak hru prohrajete na to šup. O to víc budete mít chuť, to zkusit znova. S doporučením věkové hranice 3 až 8 let souhlasím. Starší děti asi už nezaujme.

Přidat recenzi