Hrajeme.cz

RobotiCS

Originální název:
RobotiCS
Rok vydání:
2015
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13105 Kategorie: Štítek:

Popis

RobotiCS je původní česká deckbuildingová karetní hra. Hráči představují programery mohutných robotů, kteří spolu svedou bitvu. Každý začíná se stejným balíčkem, který postupně obohacuje o další karty. Hra je určena především pro dva hráče, ale s je možné si ji za hrát i ve třech a čtyřech.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Recenze

  1. cinan

    proč to autoři nejdřív neotestují na větším vzorku nehráčů a hardcore hráčů než to vydají ??:(

  2. Aendil

    Hodnotenie 3/5 udeľujem kvôli vysokému podielu náhody, ktorý Vás dokaže veľmi rýchlo odrovnať prakticky bez možnosti sa akokoľvek brániť.

    Túto českú hru pre dvoch si rád zahrajem znova. Postavy a ich roboti majú rôznorodé schopnosti, ktoré v spojení s náhodou v nákupoch vybavenia a zbraní umožňuje slušnú znovuhrateľnosť. Grafika sa mi páči a hodí sa k hre. Čo túto hru totálne položi je, ak Váš súper zhodou okolností kúpi zbraň, ktorá Vám uberáie polovicu života. A vy s tým nič neurobíte, pretože šanca, že Vám príde rozumná obranná karta je veĺmi nízka. A táto náhodička sa deje nejak často. U tejto hry by to chcelo ešte vybalancovať ceny zbraní k zraneniam. A hlavne nejakým spôsobom zaistiť, že sa v prípade núdze dokáže hráč dostať k obranným kartám. Zároveň je to ale priestor na fanúšikovské zlepšenie, že? 🙂

Přidat recenzi