Hrajeme.cz
DomůKatalog herDětská hraNosíková – hra s vůněmi

Nosíková – hra s vůněmi

Originální název:
Nosíková
Rok vydání:
2013
Počet hráčů:
1 až 4
Věk:
Dětská hra pro děti od 4 do 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13100 Kategorie: Štítek:

Popis

Nosíková je jedinečná hra pro děti, která učí rozpoznávat pachové vjemy. Uhádnete, kterou ze šesti vůní cítíte? Je to jablečný koláč od babičky, nebo záhon plný růží?

Je to jednoduchá hra pro děti, která je založena na známých principech lota a pexesa. Hra je obohacena o smyslový rozměr zaměřený na čich. Hráčům díky tomu nabízí neobvyklý zážitek, který osloví i dospělého při společné hře s dětmi. Vyzkoušet můžete jednu ze tří variant. První je pexeso s vůněmi, druhá pexeso bez vůní a třetí loto.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Recenze

  1. Miaou Driver

    Ahoj. Ve hře najdete šest kelímku s vonnými esencemi, krásně malované kartičky z tvrdého kartonu a taktéž hezky vyvedený plakát. V návodu jsou uvedeny tři herní varianty, které si s tím vším můžete zkusit zahrát. Hra by se také dala nazvat „Čichací pexeso“ a tak nečekejte nějaké grilování mozku během přemýšlení – i malým dětem se bude hra líbit. Až na jednu „voňavku“ opravdu všechno voní tak, jak má – nám se asi nejvíce líbila vůně kouře. Nevýhodu téhle hry tak vidím snad jen v tom, že se k ní nebude příliš často vracet, rychle se vám ohraje.

Přidat recenzi