Hrajeme.cz

Barevný kód

Originální název:
Colour Code
Rok vydání:
2008
Počet hráčů:
1 až 1
Věk:
Hra je určena hlavně pro děti. Mohou jí hrát ale také dospělí mezi sebou a přitom se dobře pobavit.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

Hlavolamová hra pro 1 hráče ze série SMART games.
Dílek po dílku a obrázek je tu!
Barevný kód přináší explozi barevné zábavy pro děti i dospělé. 100 Různých rébusů zadání vám přinese zajímavé výzvy a celé dny zábavně stráveného času. Využijte 18 průhledných destiček s různobarevnými tvary k vytvoření obrázku ze zadání. Zdá se vám to jednoduché? Možná na začátku, ale postupně se rébusy stávají velkou výzvou pro každého. Důležitý není pouze správný výběr destiček, ale také jejich správné natočení a pořadí, ve kterém je na sebe umístíte. Dokážete prolomit barevný kód?

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci
Autoři

Recenze

  1. Cermakov1

    Super logická hra. Děti u ní vydrží celé hodiny. Skládají tvary dle předem stanoveného zadání v různých obtížnostech.

  2. mulgrew

    Hru barevný kód dostal syn ke čtvrtým narozeninám,protoze hlavolamové hry považuji za lepší využití volného času,než třeba člověče nezlob se a tím byla rozšířena naše velmi početná skupina podobnýh dětskýh her o velmi zdařilý kousek.Hra je kvalitně udělaná,rozdělená na několik úrovní,kde první dvě zvládne i takto malé dítě samo.Jedinou nevyhodu vidím v tom,že řešení je snadno zapamatovatelné,takze hra je spiš vhodná pro mladší děti,starší to složí jednou a pak už vědí a hra se stává nezajímavou,což ovšem neznamená,že nepotrápí mozkové závity i dospělím.

  3. lenulefazole

    Koupila jsem barevný kód dětem k vánocům, mělo to úspěch, ale to řekla bych hra na jedno použití, velice brzy vše poskládali a pak jsme hru uložili do skříňky s ostatními a už si na ní nevzpomněli. Škoda, chtělo by to ještě jednu těžší úroveň nebo něco na způsob: kód pro dva, kdo rychleji složí… ?

Přidat recenzi