Hrajeme.cz

Lovci noci

Originální název:
Shadowhunters
Rok vydání:
2005
Počet hráčů:
4 až 8
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12801 Kategorie: Štítek:

Popis

Temný je svět stínu! S vražednou nenávistí připraveni k boji stojí proti sobě upíři a vlkodlaci. Upíři loví vlkodlaky, vlkodlaci loví upíry. Lidé se ocitají uprostřed mezi nimi, někdy bojují na jedné straně a jindy zase na straně druhé. Která skupina bude vašim osudem?

Zpočátku žádný hráč neví, jaké role mají ostatní hráči a jaké cíle vlastně sledují. V průběhu hry hráči procházejí různými místy stínového světa, aby nashromáždili informace o přátelích a nepřátelích. Kdo stojí na stejné straně, kdo je vlastně nepřítel? Není nic horšího, než udeřit naslepo a při tom zasáhnout spojence.

Důležitým prvkem hry jsou skryté role. Kdo brzy odhalí role soupeřů a naopak svoji roli udrží dlouho utajenou, má dobrou šanci na vítězství. Cílem vlkodlaků je porazit všechny upíry. Cílem upírů je naopak zničit všechny vlkodlaky. Lidé mají vždy individuální úkoly, každý člověk se snaží zvítězit sám za sebe! I přes rozdílné cíle je docela možné, že svého cíle dosáhne zároveň více hráčů, tudíž je i více vítězů.

Pomocí potřebného vybavení a mocných kouzel zničte své protivníky a jednou provždy ukončete krvavý spor. Zvítězí upíři, vlkodlaci, nebo lidé? Rozhodnutí je na vás.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra náhody

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Autoři

Hra/Rozšíření

Pravidla:

Odkazy:

Videopředstavení hry (MindOK, délka videa: 3:08 min.):

Recenze

  1. Tindo

    O tom, kam se člověk vypraví, rozhoduje kostka. Tuto mechaniku opravdu nemám rád. Nemám noc rád ani žánr, pod který tato hra spadá. Hra Lovci noci se mi tedy moc nelíbí. Ale najdou se i mnohem horší hry, to vím s jistotou. A také věřím, že dnes je ve světě deskových her i mnoho výrazně lepších her se skrytými rolemi.

  2. SASAN_KING

  3. krista

  4. l.mrac

  5. Tulačka

  6. Fargo

  7. amek

  8. RoMi

  9. gutalin

  10. Gabebara

  11. ivetacek

  12. RadimB

  13. WER

  14. Dušan Takáč

  15. jakub

    Lovci noci jsou vysoce interaktivní hrou pro 4–8 hráčů, která vás zavede do temného světa upírů a vlkodlaků. Hráči se v ní nešetří, snaží se jeden druhého vyřadit ze hry. Přitom si ale musí dávat pozor, aby nepoškodili své spojence. Začíná se totiž se skrytými rolemi. Díky tomu je hra plná blafování a nečekaných zvratů. Hra je rychlá, takže nevadí, že někdo skončí dříve. Nejedná se o žádnou strategii, ale o rychlou, taktickou hru, ve které hraje prim atmosféra a společná zábava. Kdo to dnes komu nandá? Nebojte se, krev neteče.

    Celou recenzi najdete na herním webu Frodovy deskové hry.

  16. Shako

  17. pogo

  18. Láďa Smejkal

  19. Jaromír Kovařík

Přidat recenzi