Hrajeme.cz
DomůKatalog herDětská hraV kostce! Moje první obrázky

V kostce! Moje první obrázky

Originální název:
Brain Box: My first pictures
Rok vydání:
2010
Počet hráčů:
2 až 8
Věk:
Hra je určena pouze pro děti. Dospělí se při ní většinou nepobaví. Dospělí po takové hře většinou nesáhnou, pokud by ji měli hrát pouze mezi sebou.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Doporučujeme vyzkoušet.

Katalogové číslo: 12768 Kategorie: , Štítek:

Popis

Desetiminutová hra na procvičení paměti aneb co si zapamatujete za 10 vteřin? Moje první obrázky V kostce!  Cílem vašeho dítěte bude nasbírat za 10 minut co nejvíce karet.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra náhody

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Odkazy:

Recenze

  1. vendulala

    U nás doma zatím nejoblíbenější varianta postřehovek BrainBox – ideální pro předškoláky, protože kromě základů počítání nemusejí nic jiného umět. Některé otázky navíc možná nerozlouskne ani dospělý. Co mi však zásadně vadí je grafika – něco tak ošklivého aby člověk pohledal. Kdybychom BrainBox nedostali, nikdy bych ho dětem nepořídila už jen z estetických důvodů – pěkných obrázků je tam pomálu, byť je mi jasné, že musejí být co nejjednodušší, aby netříštily pozornost. Za mně naprostá eurozoufalost, ale děti jsou spokojené.

  2. Pedestrian

    Jedna z nejlepších variant pro malé děti, když člověk nechce stále hrát jen postřehovky

  3. Vercutka


    Výborná hra s velmi jednoduchými pravidly na procvičení krátkodobé paměti. Hlavním principem je zde zapamatovat si obrázek během deseti sekund a následně odpovědět na otázky, které jsou na druhé straně. Podle mého názoru je hra nejvhodnější pro děti prvního stupně, ale hrála jsem ji i se sedmáky a velice je to bavilo. Hra se dá hrát všude a pokaždé, když chcete zabavit svoje děti. Obrázky se vejdou snadno do kabelky, a pokud se vaše děti zrovna nudí, třeba v čekárně u doktora,vytáhnete obrázky a můžete ihned hrát. Děti mohou pohodlně hrát i v leže, když jsou zrovna nemocné. Doporučuji!

  4. Mirka


    Hra obsahuje kartičky, přesýpací hodiny (10 vteřin), kostku a návod. A o zábavu je postaráno. Princip je jednoduchý. Vytáhnete si kartičku, díváte se na ni 10 vteřin (soupeř vám to změří), hodíte kostkou a odpovíte na otázku. Někdy víte jistě, někdy ne a tipujete. Je to hra, kde nehraje věk roli. Tím, že obrázky neobsahují text (otázky ano, ale u toho může asistovat starší), je hra vhodná pro předškoláky. A každý (bez ohledu na věk) má šanci na vítězství.

  5. orsej@centrum.cz

Přidat recenzi