Hrajeme.cz

Bez hranic

Originální název:
Travel Blog
Rok vydání:
2010
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12748 Kategorie: Štítek:

Popis

Někteří lidé rádi cestují. Jiní rádi čtou o cestování. Představte si internetový magazín navržený tak, aby tyto lidi dal dohromady. Chtěli byste rozšířit řady jejich „“travelbloggers““?

Travel Blog je rychlá a vzrušující hra o cestování. Vaším úkolem je vybrat zemi nebo země, které jsou nejvhodnější pro vaši cestu, a to rychleji než váš soupeř. Kolikrát pojedete přes hranice z Francie do Ruska? Je to více nebo méně než z Norska do Turecka? Detailní znalost politické mapy je výhodou, ale může být snadno poražena dobrou intuici a rychlým rozhodováním.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Autoři

– BoardGameGeek

Recenze

  1. pavel t

    pokud jste si hru koupili proto, že jste se chtěli naučit zeměpis, pak není co kritizovat, hra vás ho mile naučí. Pokud jste si ji ale koupili proto, že je od Vládi Chvátila, budete zklamáni, protože po stránce mechanismů není vůbec ničím zajímavá. Já jako hráč jí proto nedávám velké hodnocení, rodinnám bych ji ale klidně doporučil

  2. matewr

    Není to špatné, jedná se o příjemné osvěžení. U hry si užijete spoustu zábavy díky nutnosti rychle reagovat a vybrat si ten správný stát. Znalosti mohou být výhodou, ale nazaručují úspěch, což je určitě dobře. Jako další pozitivum vidím přítomnost dvou verzí hry v jedné, což ze hry činí téměř neohratelnou záležitost (samozřejmě pouze v dané kategorii her). I přesto, že se jedná o naučnou hru, stále je to hra se vším všudy a je zábavná. Navíc se při ní i něco přiučíte. Takže jestliže chcete stále hrát hru a přiučit se něco a nejen odpovídat na otázky (viz Česko), tak Bez hranic je právě pro vás.

  3. Eva88

  4. Knihovník

  5. darwin

  6. sirio

Přidat recenzi