Hrajeme.cz

Záhadný hrad

Originální název:
Castle Logix
Rok vydání:
2005
Počet hráčů:
1 až
Věk:
Hra je určena pouze pro děti. Dospělí se při ní většinou nepobaví. Dospělí po takové hře většinou nesáhnou, pokud by ji měli hrát pouze mezi sebou.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12688 Kategorie: , Štítek:

Popis

Pojďme stavět hrady!
Posilte své mozkové závity s touto krásnou dřevěnou 3D logickou hrou. Cílem je sestavit různé dřevěné dílky tak, aby společně vytvořily hrad zobrazený v knížce zadání. Ve hře najdete jak jednoduché úkoly pro stavitele začátečníky, tak i úkoly náročné pro zkušené architekty. Vezměte krásné dřevěné dílky a postavte z nich krásný hrad s věžemi! Hra Záhadný hrad je vytvořená tak, že rozvíjí logické myšlení a prostorovou představivost.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Odkazy:

Recenze

  1. mulgrew

    Záhadný hrad je vhodný pro děti,kterým je už Den a noc od Mindoku málo.Tři roky je naprosto dostatečný věk pro zvládnutí.Kvalitní dřevěné provedení,48 zadaní ve 4 kategoriích obtížnosti a opět nevhodně umístěné řešení,kde stačí otočit stránku.Hra rozvíjí logické myšlení a prostorovou představivost.Je to ale jedna z mála her,kde mě cena donutila ji dětem pořídit na bazaru.
    Jednu hvězdu ubírám za dostupnost řešení,které rodiče nutí neustále asistovat,ale jinak je to super hračka.

  2. lenulefazole

    Perfektní pro logické myšlení, prostorovou orientaci a postřeh dětí, proč dávat peníze za obyč. kostky, když tyhle jsou vlastně kouzelné :-). Děti moc bavili.

  3. Harmonie7

  4. Dušan Takáč

  5. Lucinka21CL


    Syn ji dostal jakou svou první hru ještě před druhými narozeninami a zpočátku to bral jen jako kostičky a trénovali jsme na nich barvičky. Postupně přicházel na to, že do dírek se dají strkat kolíky se střechou a stavět tak hrad. Na 2,5 letech jsme poprvé ukázali předlohu a nyní mu budou tři a již bez mrknutí oka skládá jednoduché stavby dle předlohy. Hra podporuje hlavně představivost. Každopádně za nás doporučuji.

  6. pogo

Přidat recenzi