Hrajeme.cz
DomůKatalog herPárty hraActivity – Děti (Aktivity)

Activity – Děti (Aktivity)

Originální název:
Activity – Děti
Rok vydání:
není známo
Počet hráčů:
3 až 16
Věk:
Hra je určena pouze pro děti. Dospělí se při ní většinou nepobaví. Dospělí po takové hře většinou nesáhnou, pokud by ji měli hrát pouze mezi sebou.
Doba hraní:
Není známo (nebo nelze určit)
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Tuto hru vám nedoporučujeme, najdou se pro vás lepší hry.

Kategorie: Štítek:

Popis

Dva sloni se procházejí po pralese. Jsou na cestě k jezeru. Hráči posunují své slony po cestě pomocí šikovného znázornění a hádání pojmů. Který slon bude v cíli jako první?
Veselé kresby představují různé věci a pojmy. Obrázky se mají dětem, které hádají, znázornit pomocí pantomimy, kreslením nebo popisem. Když je pojem uhodnut, smí se slon posunout. Otázky jsou rozděleny do několika kategoriích, které přistupují k dětem individuálně.
Podporuje rozvoj pohotových reakcí a schopnost slovního i mimoslovního vyjadřování.
Délka hry se může podle potřeby upravit.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání
Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

Recenze

  1. Meeshab

    Zábavná hra pro opravdu menší děti. Pravidla nejsou úplně šťastně vysvětlená a museli jsme si je trochu přizpůsobit, aby došlo na všechny aktivity (přidali jsme hod kostkou, kdy 1,2 je malování; 3,4 pantomima a 5,6 opis). Jako největší problém hry vidím věkové omezení hráčů. Předškolní děti nepřečtou nápisy na kartičkách, děti starší cca 8 let už tato verze nebaví (zvlášť přičichnou-li k normálním aktivitám). Samozřejmě i s tímto jde pracovat. Pokud hrajete ve dvou týmech ve složení dospělý-dítě, může dospělý z druhého týmu přečíst kartu hrajícímu dítěti. Takže shrnuto a podtrženo – hra je dobrá pro předškoláky (s pomocí dospělého) a mladší školáky, netrvá dlouho a pobavíte se (my se opravdu kolikrát váleli smíchy po zemi).

  2. lenulefazole

    Toto bude hodnocení mého syna Honzíka, který tyto aktivity hraje s dětmi v družině. Říká, že je to vynikající hra, baví ho popisovat popisovat věci i činnosti, rozšiřuje si tím on i jeho kamarádi slovní zásobu. Říká, že taky často vyhrává, a to ho právě nejvíc baví. Doporučuje jí ostatním dětem a jejich rodičům, takže si ji koupíme i domů – k ostatním deskovým hrám.

  3. ZdenT27

  4. mysula

  5. Mirka


    No, co k tomu říct. Activity, jen v jednodušším provedení. Pravidla jsou stejné, jako u standardních activit, jen ty kartičky jsou přizpůsobeny dětem. Takže nepřijdete o popis, pantomimu ani malování. Zvlášť popis není u dětí moc oblíbený. Ale pokud na popis nerezignujete, je to i výborný prostředek k rozšiřování slovní zásoby. Hrajeme to tak, že se všechny tři aktivity pravidelně střídáme. A i tak je to prima zábava.

  6. Bobr

Přidat recenzi