Hrajeme.cz
DomůKatalog herStrategická hraBlood Rage: Bohové z Ásgardu

Blood Rage: Bohové z Ásgardu

Originální název:
Blood Rage: Gods of Ásgard
Rok vydání:
2015 (české vydání 2017)
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Delší hra – 60 až 90 minut

Katalogové číslo: 13318 Kategorie: Štítek:

Popis

S rozšířením získáte 6 nových figurek bohů. Mají žlutou barvu, abyste je na herním plánu dobře odlišili od ostatních figurek. Pro každou hru vylosujete dva bohy, kteří ovlivní dění na herním plánu. Před začátkem hry jim vylosujete kraj, do kterého je umístíte, nezabírají přitom místo pro vesnice. Schopnosti každého boha jsou uvedeny na jeho kartě. Ovlivňují pouze kraj, kde stojí, upravují pravidla hry a bitev.

Bůh se přesune do jiného kraje vždy, když se někdo pokusí o plenění tam, kde se právě nachází. Nové místo nesmí být vypleněno, zničeno Ragnarökem a nesmí v něm být jiný bůh.

A v čem vám mohou bohové pomoci? Ódin vám například poskytne odměnu navíc, pokud vypleníte kraj, kde se nachází. V kraji s Frigg zas nejsou během bitvy zničeny žádné figurky. Díky Thórovi získá vítěz bitvy navíc 2 slávy, Týr je pán bitev, a tak všechny figurky v kraji mají sílu nula. Heimdall způsobí, že se během bitvy hrají karty postupně, začíná hráč po levici toho, kdo vyhlásil plenění. Loki poskytuje slávu hráčům, kteří prohráli bitvu, nikoliv vítěz.

Související hry:

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Autoři

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Blood Rage: Bohové z Ásgardu“