Hrajeme.cz
DomůKatalog herRodinná hraCirkus na kolečkách (Aramini Circus)

Cirkus na kolečkách (Aramini Circus)

Originální název:
Aramini Circus
Rok vydání:
2014 (české vydání 2016)
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena dospělé a děti od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra do 30 minut

Katalogové číslo: 13172 Kategorie: , Štítek:

Popis

Cirkus na kolečkách je rodinná karetní hra pro 2–4 hráče. Ve hře vybíráte správná zvířátka, nakládáte je do vagónů a ty připojujete za svoji lokomotivu. Každý vagón dává 1 až 4 body. Čím více vagónů připojíte ke své lokomotivě, tím více bodů posbíráte. Háček je v tom, že k sobě smíte připojit jen stejný druh zvířat nebo zvířata o stejné hodnotě. Díky pěkným ilustracím a jednoduchým pravidlům si dobře zahrajete v rodinném kruhu i s přáteli.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

,

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

Video:

Délka videa: 3:10 min. (Deskofobie)

 

Recenze

  1. Svob

    Vcelku hezky graficky zpracovaná hra, kde se snažíte utvořit co nejdřív vlak s určitým hodnocením jednotlivých vagonků vezoucích zvířata. Tyto vagony získáváte vykládáním příslušného počtu zvířat. Ale aby jste mohli vagonek zapojit do vláčku musí být buď stejné hodnoty a/nebo stejné barvy jako ten předchozí.

    Rychlá, jednoduchá hra pro děti či rodiny s dětmi. Na zkrácení chvíle, po zahratí jedné hry si vždy určitě dáte ještě jednu nebo dvě partie. Přesto hra není nijak originální a dlouhodobě zajímavá.

  2. Miaou Driver

    Ahoj. Hezky zpracovaná a příjemná rodinná hra. Líbí se mi, že pravidla jsou složitá tak akorát pro menší děti. Takže to pochopí po první hře, ale zároveň se budou těšit na další, protože další kolo bude vypadat trochu jinak. Oceňuju také bonusový žeton principála, který netradičně koluje proti směru hry a vnáší do hry oživující prvek.

  3. cinan

    cinan

Přidat recenzi