Hrajeme.cz
DomůKatalog herTematická hraTalisman: Podzemí (4. edice)

Talisman: Podzemí (4. edice)

Originální název:
Talisman (fourth edition): The Dungeon Expansion
Rok vydání:
2009 (české vydání 2016)
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Dlouhá hra do 90 minut

Katalogové číslo: 13144 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Pokud máte dost odvahy, můžete v rozšíření dobrodružné hry Talisman ponořit se do temnoty a postavit se jejím nástrahám. Legendy vyprávějí, že kdesi v nejhlubších jámách této propasti drží stráž samotný Pán temnot a hlídá nezměrné bohatství, které prý obsahuje i portál vedoucí přímo k věhlasné Koruně moci!

Talisman: Podzemí do hry přináší zcela nový region k prozkoumání. Netypický hrací plán a více než 100 nových karet přivádí tuto podzemní říši k životu. Přibylo také pět nových postav – hrozivý gladiátor, vznešená amazonka, temperamentní chvastoun, záhadná cikánka a bystrý filosof.

Související hry:

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Odkazy:

Recenze

  1. Orel91

    Velmi příjemné rozšíření pro hru Talisman, která mě v základu po pár hrách začala nudit. Nový kus mapy se zajímavým zakončením, možnost získat silné artefakty a hlavně odbočka od neustálého běhání dokola tam a zpět, když vám nepadají z balíčku ty správně karty ^^, to vše na mě udělalo slušný dojem a rád si hru zahraji znovu.
    Pěkný nášup nového materiálu – karty, postavy – je naprostou samozřejmostí každého pořádného rozšíření k podobným hrám 🙂

  2. Tomy35

    Jedno z mnoha rozšíření této legendární hry. Pokud jste našli zalíbení v základní hře, rozhodně by Vám nemělo chybět. Další prostory se spoustou nových předmětů, událostí a především příšer, spolu s novými postavami, dodávají původní hře nové možnosti. Rozhodnutí jestli jít nezkušený pro korunu moci nebo projít podzemí a vyjít jako silnější? Toť v tuto chvíli základní otázka.

  3. Nairine

    Veľmi príjemné rozšírenie hry Talisman. Ihneď som ho kupovala. Obsahuje veľa nových udalostí, ktoré sa ale vzťahujú k novému hernému plániku. Pridaných je 5 nových postáv, čo je skvelé ale pre mňa ako nadšenca je to aj málo pretože milujem keď si môžem vyberať z veľkého množstva postáv ( a ešte radšej náhodne!). Každé rozšírenie robí hru zaujímavejšou a vnáša nove prvky/nepriateľov. Inak to nie je ani v tomto rozšírení. Každý kto si chce predĺžiť zážitok hrania si musí kúpiť toto rozšírenie 🙂

Přidat recenzi