Hrajeme.cz

Club 2%

Originální název:
Club 2%
Rok vydání:
2013
Počet hráčů:
1
Věk:
Dětská hra, od 4 let.
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13142 Kategorie: , Štítek:

Popis

Hra obsahuje 84 úloh na procvičení logického myšlení. Kdo zvládne vyřešit tyto úlohy? Původ těchto logických úloh vychází z prastaré hádanky, o které se říká, že jí zvládnou vyřešit pouze 2 % lidstva. V ulici žijí různí obyvatelé, z nichž někteří mají domácí zvířátko. Úkolem je vyřešit hádanku: „Kdo kde bydlí?“

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Pravidla:

Recenze

  1. Duhamuz

    díky výhře zde na serveru, jsem měl možnost vyzkoušet a ,,zahrát,, si tuto hru. Jedná se o klasickou logickou hru typu ,,kdo, kde a s kým. K dispozici máte několik desítek úkoly (84), s postupně vzrůstající obtížností. Na kartičce je uvedeno zadání: počet domečků, které budete potřebovat zaplnit (3-5), dále počet lidiček (max.5) a zvířátek (max.5). Dále je uvedeno několik typů nápověd (např. ten bydlí vedle, ten na kraji, ten uprostřed atd. atd. Vaším cílem je z těchto indicií sestavit správně umístění v jednotlivých domečkách. Pokud máte hotovo, svůj výsledek si rovnou můžete zkontrolovat.
    Hra ideálně rozvíjí logické uvažovaní. Pozvolné navyšování obtížnosti neurazí, ale ani nenadchne… prvních 20 úrovní šlo až moc jednoduše, a nevydržel jsem to dál hrát, nuda. Komponenty by mohly být kvalitnější, jsou spíše u účelové (tlak na cenu). Dle pravidel tuto hru zvládnou 2% lidí. Omezil bych to pouze na hráčskou skupinu, vlastnící tuto hru. Odhadem bych řekl že pouze 2% hráčů vydrží u hry až dokonce.

  2. mulgrew

    Ke hře jsme se dostali uplnou náhodou a teď nelituji.Zadání je rozděleno na několik úrovní,od velmi snadných až po opravdu náročné,takže hra je vhodná i pro starší děti a dospělé,niméně tvrzení,že nejtěžší úlohy zvládne vyřešit jen 2% populace,se mi nezdá.Samotné herní komponenty nejsou moc atraktivní,což je možná škoda,protože pěkné provedení je základem úspěchu u dětských hráčů.Pokud ji ale odpustíte vzhledové nedostatky,budete spokojeni,nicméně děti si ji asi sami od sebe nevyberou.

Přidat recenzi