Hrajeme.cz

Bang! Duel

Originální název:
Bang! The Duel
Rok vydání:
2015 (české vydání 2016)
Počet hráčů:
2
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13139 Kategorie: , Štítek:

Popis

Bang! Duel je samostatná verze známé karetní hry pro dva hráče. Nepotřebujete tedy základní hru Bang! Jeden hráč ovládá muže zákona, druhý bandity. Každý tedy má svou skupinu pistolníků. Oba přitom mají najednou ve hře dvě postavy, jednu v přední linii, druhou jako zálohu. Zvítězí ten, kdo jako první vyřadí všechny postavy svého protivníka.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

Recenze

  1. tondakolik

    Bang! se dá nyní hrát i ve dvou, navíc velice pěkně. Pochopitelně u toho není tolik zábavy jako při hře pěti hráčů, ale jedná se o velice povedenou „dvojkovku“.

  2. Betty

    Bang nás s dcerou nadchnul, ale doma nemáme dost spoluhráčů, tak jsem vybrala Duel. Hra se mi líbí, ale musím jí vytknout zdlouhavost, do 30ti minut jsme nestihly vyřadit ani jednu postavu, natož jednomu hráči 4. Také rozhodně nedoporučuji od 8 let, 8mi letý z toho nic mít nebude (pokud už nehraje běžný Bang). Dcera má 11 a je to akorát, mladší to zatím vůbec neučím. Celkově lehké zklamání, jsme už trochu rozmlsaní lepšími hrami.

  3. pavel t

    největší přínos bangu, tedy skryté identity, se do dvojkovky asi převést nedá, není proto třeba kritizovat Bang Duel, že žádné skryté identity nevyužívá. Myslím, že se jedná o celkem pěkně vyvedenou dvojkovku, kterou bych ale přes solidní porci náhody doporučoval spíše rodinnám, určitě ne hráčům

Přidat recenzi