Hrajeme.cz
DomůKatalog herRodinná hraTakenoko: Panďátka (Chibis)

Takenoko: Panďátka (Chibis)

Originální název:
Takenoko Chibis
Rok vydání:
2015
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Středně dlouhá hra – asi 30 až 70 minut

Katalogové číslo: 13096 Kategorie: Štítek:

Popis

Panďátka jsou rozšířením hry Takenoko, které přináší novou figurku mámu Pandovou, žetony panďátek, 18 nových karet úkolů, dílky bambusu a 6 nových políček se symbolem mámy Pandové.

Máma Pandová není ve hře od začátku. Objeví se až s jedním z 6 nových políček, které je umístěno do zahrady. Po zahradě se pohybuje stejně jako táta Panda. Když ji přesunete na stejné políčko, na němž stojí táta Panda, narodí se malé panďátko, a to vám poskytne jeden ze tří bonusů.

Nová políčka: na zahrádce s kami rostou všechny tři bambusy, nebeské jezírko zavlažuje stejně jako středové jezírko, svatý kopeček pomáhá s růstem všech bambusů dané barvy, když se na něm zastaví zahradník, nejen sousedních, zahradníkům altánek zas poskytuje kartu úkolů navíc.

Související hra:

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Odkazy:

 

Recenze

  1. mirorim

    rozsirenie, ktore je pre Takenoko povinnostou – hru krasne rozvija a bez neho si dalsie hranie uz ani neviem predstavit

  2. Matesack

    Skvělé a parádní rozšíření už tak skvělé hry jako je Takenoko! Nepřináší toho mnoho, ale po prvním zahrání zjistíte, že je to přesně akorát. Základní hru tu oživuje mnoho nových úkolů, políček zahrady a hlavně paní Pandová a panďátka! Pokud pohnete na mapě místo panem Pandou paní Pandovou a toto setkání okořeníte bambuse, narodí se Vám panďátko, které Vám přinese nějaký ten bonus a na konci hry nějaké ty vítězné body. Takenoko je u nás rodinná hra číslo jedna a s rozšířením se to jen a jen potvrdilo.

Přidat recenzi