Hrajeme.cz
DomůKatalog herPárty hraiKNOW: Česko – otázky a odpovědi

iKNOW: Česko – otázky a odpovědi

Originální název:
iKNOW: Česko – otázky a odpovědi
Rok vydání:
2015
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut

Katalogové číslo: 13083 Kategorie: , Štítek:

Popis

Tato vědomostní hra prověří nejen vaše znalosti, ale také schopnost správně odhadnout Vaše protihráče. Jen ten, kdo úspěšně zvládne obojí, může v této hře zvítězit. iKNOW: Česko – otázky a odpovědi navazuje na úspěšné hry Česko a iKNOW. Jejich spojením vznikla unikátní kvízová hra zaměřená na Českou republiku.

Hra obsahuje 1 600 otázek ze čtyř kategorií (české osobnosti, české výtvory, česká země, různé) a 4800 nápověd, které vám postupně odhalují správnou odpověď. Tyto nápovědy navíc poskytují hráčům nepřeberné množství dalších informací a zajímavostí ke každé otázce.

Na začátku každého kola se přečte otázka a hráči se rozhodují, kolik nápověd budou chtít slyšet, než na otázku odpoví. Čím méně nápověd, tím více bodů dostanou za správnou odpověď. Zároveň můžete vsadit na jiného hráče, zda odpoví dobře, nebo špatně. Máte tak šanci získat body i v případě, že sami správnou odpověď neznáte. Nemusíte se přitom obávat špatných odpovědí, ve hře vás nijak nepoškodí. A ve výsledku se něco nového dozvíte.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Pravidla:

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „iKNOW: Česko – otázky a odpovědi“