Hrajeme.cz

Sochy v akci

Originální název:
Sochy v akci
Rok vydání:
2015
Počet hráčů:
3 až 14
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Krátká hra – do 30 minut

Katalogové číslo: 13081 Kategorie: , Štítek:

Popis

V této hře se snažíte zjistit, koho nebo co představují vaši zkamenělí přátelé. Je Zuzka mýval, nebo tuleň? Sedí Adam v kostelní lavici, nebo na elektrickém křesle? V každém kole se všichni kromě jednoho hráče (sběratele) snaží zkamenět v pozici, která co nejlépe vystihuje některou z osobností, míst či jiných věcí zobrazených na aktuální kartě sbírky. Jakmile jsou všichni připraveni, vstoupí sběratel do místnosti, prohlédne si nabízenou kartu sbírky a zkusí uhodnout, kdo je kdo.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Články na Hrajeme.cz:

Recenze

  1. Gingi

    Párty hra, která je založená na jiným principu než je člověk zvyklý. Nehýbe se, nemluví ani nekreslí, jen statický stojí. Hráli jsme v 7mi lidech a přišlo nám to jako ideální počet. Jeden šel za dveře a my jsme si plně rozebrali slova z kartičky – tudíž byla větší šance, že nás uhodne. Hra není tak úplně o vítězi jako o zábavě. Některá témata kartiček jsou obzvláště zábavná.
    Hru doporučuju jako jinou variantu párty her, u které si užijete neskutečně srandy!

  2. ladyarcher

    Jiz jsme vyzkouseli, sice jen ve trech hracich a na par kartickach, ale vypada to jako fajn zabava. Prohledli jsme i spoustu dalsich karticek a nedovedu si napriklad predstavit, jak bych predvedla pisen Kakaová od Káji Gota.
    Princip hry je trosku odlisný od jiných party her a proto zajimavy. Mozna je trosku skoda, ze vzdy jeden z hracu musi za dvere, protoze pokud se ostatni budou dlouho rozmyslet, asi to nebude uplne velka zabava.

Přidat recenzi