Hrajeme.cz

Panic Lab

Originální název:
Panic Lab
Rok vydání:
2012
Počet hráčů:
2 až 10
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.

Katalogové číslo: 13019 Kategorie: , Štítek:

Popis

Postřehová hra, ve které hráči mají nalézt měňavku, která utekla z laboratoře. Kostky určí její podobu, kterým směrem utekla a ze které laboratoře. Boduje hráč, který ji určí nejrychleji. Pozor si ale musí dát na mutační komory, kterými měňavka může projít. V nich dokáže změnit tvar, barvu i vzor.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Výrobci

Hra/Rozšíření

Pravidla:

Odkazy:

Video:

 

Recenze

  1. vendulala

    Vražedná postřehová hra! Může mít několik úrovní obtížnosti – pro nejmenší děti vynechávám i průchody do klimatizace, měnící komory naopak dávám hlavně těm větším a dospělým. Tlak na „nejrychlejší“ a správnou volbu je hrozný, zvlášť když musíte sledovat a rychle vyhodnotit hned tři kostky plus zkratky v potrubí, kterým ty mrchy proklouznou a to nemluvím o měnící komoře. Pravda je, že i dospělí zvládnou jen několik kol a potom šílí 🙂 Jako doplněk k ostatním hrám ale celkem doporučuju, ve své kategorii je opravdu fajn.

  2. Gingi

    Brutální postřehovka, která je dobrou volbou pro ty, kterým klasický postřehovky (dobble, duch) přijdou až moc jednoduchý. Výhodou je možnost hrát dvě obtížnost bez ventilací a s ventilacema, který hru ještě o trochu ztíží. Za mě skvělá hra, ale bohužel ji moc nehrajeme, protože tady se velmi projeví rozdíly, pokud někomu hra nejde (ostatní členi rodiny).

  3. Slado42

    Příjemná postřehovka za pár korun. Není vůbec tak jednoduchá jak se může na první pohled znát. Navíc se mi moc líbí jednotlivé příšerky, které vypadají moc roztomile.

  4. Miaou Driver

    Ahoj. Pěkná postřehová hra o lovení příšerek, které utekly z laboratoře. Líbí se mi, že je možné hrát v několika „výkonostních“ úrovních, takže si zahraje každý, včetně menších dětí. Na dlouho je ale s touhle hrou nezabavíte.

  5. valchy

    Panic Lab je hodně dobrá postřehová hra. Hra je občas opravdu těžká a občas se do toho zamotáte tak že maté problém příšerku najít i po pěti minutách. Nejlepší ze všech karet jsou ventilátory s nimi to je opravdu velice zábavné. Hra se hraje nejlépe ve větším počtu hráčů min. 5 pak z toho je opravdu velice zábavná hra. Jednoduchá hra pochopí snad každý ale najít správnou příšerku je o něco těžší.

  6. Michal

    Nej postřehovka 🙂

  7. jarmuk

    Za mě jedna z nejlepších postřehovek

Přidat recenzi