Hrajeme.cz

ReACTion

Originální název:
ReACTion
Rok vydání:
2013
Počet hráčů:
3 až 8
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut

Katalogové číslo: 12987 Kategorie: Štítek:

Popis

ReACTion obohatila nabídku párty her. Je jednoduchá, rychlá, zábavná a všichni jsou neustále zapojeni do hry. Prověří nejen vaše reakce, ale i postřeh a soustředění se na neustále se proměňující hru. Vaším úkolem je přistihnout spoluhráče při porušení pravidel dříve, než oni přistihnou vás. Hra ReACTion je svým způsobem závodní hra. Hráč, jehož figurka se dostane do cíle jako první, zvítězí ve hře. K cíli se posunete o dvě políčka, pokud přistihnete spoluhráče při porušení pravidel. V případě, že jste pravidla porušili vy, za trest se o jedno políčko vracíte. Vracíte se také tehdy, když jste stiskli klakson neoprávněně. Spustit klakson může kdokoliv, nezáleží na pořadí ve hře.

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra složitosti

Výrobci

Hra/Rozšíření

Pravidla:

Články:

Recenze

  1. katemar

    Klidně si troufám říct, že Reaction je jednou z nejlepších party her co jsem kdy hrála (tedy za určitých podmínek). Zdánlivě jednoduchý princip hry přináší mnoho zábavy. Dokážete chytit soupeře při ‚podvádění‘ zatímco sami plníte spousta vtipných a většinou podivných úkolů?
    Poprvé jsem Reaction hrála se dvěma blízkými kamarádkami na Silvestra a snad u žádné jiné hry jsem tak dlouho nebrečela smíchy. Hra utekla velmi rychle. Podruhé jsem hru hrála v 6ti lidech a musim říct, že přesto, že to bylo stále zábavné, nebylo to tak nějak ono. Možná to bylo tím, že se někteří lidé neznali a tak se trochu zdráhali a navíc bylo ve hře už tolik úkolů, že se každý před každým kolem zastavoval, aby si zkontroloval zda vše dělá správně. Nakonec jsme hru ani nedohráli, protože to bylo moc zdlouhavé. Chci tím říct, že doporučuju hrát hru jen s lidmi, které znáte a cítíte se s nimi příjemně a nejlépe pak ve skupině okolo 4. Jediný malinký nedostatek, který jsem zaznamenala (a není ani tak velký aby mě donutil odebrat hvězdičku) je ten, že mi tam chybí prázdné karty od výrobce, na které bych si mohla sama napsat pár úkolů. Nebylo by to super? Každého přece napadne spousta zákeřností, co by se dali přidat!
    A nakonec nejoblíbenější karta? ‚Hráč musí před každou promluvou začít slovy „Vojín (jméno) hlásí že…“‚ 😀

Přidat recenzi