Hrajeme.cz

Loopin Louie

Originální název:
Loopin Louie
Rok vydání:
1992
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pouze pro děti. Dospělí se při ní většinou nepobaví. Dospělí po takové hře většinou nesáhnou, pokud by ji měli hrát pouze mezi sebou.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Tuto hru vám nedoporučujeme, najdou se pro vás lepší hry.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12974 Kategorie: Štítek:

Popis

Looping Louie je jednoduchá hra využívající mechanický prvek. Letadlo posazené na otáčivém rameni létá nad kurníky a sráží nepozorné slepice. Úkolem hráčů je pomocí rampy odpinknout letadlo tak, aby jejich kurník přeletělo, a tím ochránit své slepice. Díky tomu dělá letadlo různé nevyzpytatelné veletoče. Stačí chvíle nepozornosti a jedna z vašich tří slepic je dole. Kdo přijde o poslední, vypadává ze hry. Zvítězí ten, komu slepice zůstanou jako poslednímu. V této hře jde především o zábavu, ale i o postřeh a soustředění.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

– BoardGameGeek

Recenze

  1. Frankie

    Tato hra sice muze byt pro deti, ale i dospeli si uziji. Staci treba na Silvestrovsky vecer motivovat shozene slepice panaky, a je o zabavu postarano.

  2. cSf.Loser

    Naprosto šíleně návyková záležitost. Jediné o co tam jde, je že létá letadýlko dokola a vy se ho snažíte odpinkávat, ale to je zábava. Snažíte se letadlo odstřelit tak, aby shodilo kolečka soupeři. Kdo má shozená všechna kolečka vypadává. Pro děti je to absolutní tutovka, ale i dospělí se na tom vyřádí. Je k tomu potřeba baterky, což je lehce mínus, ale jinak bych to dokázal hrát skoro pořád.

  3. Kjuba

    Nejlepší dětská hra, co jsem měl možnost hrát. Nejen dětská protože se u ni skvěle stejně děti jako mládež čí dospěli. Nad vašimi kurníky prolétává zlomyslný Louie, který se snaží shodit vaše drahé slepičky. Vaší jedinou obranou je útok. Když už se snaží nad vaším dvorkem s kurníkem máte možnost ho pomocí rampy odstřelit na dvorek spoluhráče. Komu nejdále zůstane alespoň jedno kuřátko, vyhrává hru.

    Je to super, jednoduchá a rychlá hra, kde se počítá jak rychlý máte postřeh.Pokud by jste náhodou nevyhráli nic vám nebraní nabídnout soupeřům odvetu. Hru dohrajete do pěti minut. A můžu Vám zaručit, že asi nezůstane jen u jedné hry.

    Doporučují všem. Skvělé cvičí postřeh a láká i malé děti co ještě nechodí ani do školky.

Přidat recenzi