Hrajeme.cz
DomůKatalog herRodinná hraTři malá prasátka

Tři malá prasátka

Originální název:
Tales & Games: The Three Little Pigs
Rok vydání:
2013
Počet hráčů:
2 až 5
Věk:
Hra je určena hlavně pro děti. Mohou jí hrát ale také dospělí mezi sebou a přitom se dobře pobavit.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Asi nebudete zklamáni, ale také vás asi nenadchne.

Katalogové číslo: 12954 Kategorie: , Štítky: , ,

Popis

Nejspíš tu pohádku znáte. Buď z vlastního dětství, nebo jste ji četli svým dětem. Tři malá prasátka jdou do světa, každé si postaví svůj domeček, zlý vlk je chce sežrat… Na motivy této pohádky je i tato jednoduchá, rodinná hra s kostkami. Ve hře házíte speciálními kostkami a za symboly si stavíte dům. Musíte si ale dát pozor na vlka, aby vám ho nezbořil.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Autoři

– BoardGameGeek

Recenze

  1. acedrac

    Zábavná detská hra, ktorej strategický rozmer pobaví aj dospelých – špeciálne ružové kocky, prasiatka s kvetináčmi a fúkacia ružica – amerithrashová hra jak vyšitá. A určite odporúčam pokročilý variant pre skúsené prasiatka :). (Pozn.: s deťmi sme to ešte nehrali, hodnotenie je pri hre dospelých).

  2. Miaou Driver

    Ahoj. Pohádku o třech prasátkách, z nichž to v cihlovém domečku má nejodolnější anti-tsunami bejvák, zná asi každý. Tady si právě pomocí hodu kostkami takový podobný také stavíte. Kdo hodí nejvíc symbolů okének, dveří či střechy, má výhodu stavět z nečeho lepšího než slámy nebo dřeva. Protože, když zafouká z vlkových útrob, můžete začít znova. Hra má originální zpracování v podobě knížky a uvnitř najdete kromě návodu i pohádkový příběh – hádejte jaký? Líbí se mi konečné vyhodnocení, které může připravit o vítězství i majitele cihlového mrakodrapu, což dodává, spolu s faktorem kostkové náhody, hře jistou variabilitu. Cena je ale myslím poněkud přehnaná. Určitě hrou potěšíte malé děti. Odhaduju tak ve věku mezi 4 – 8 roky.

  3. Michal Smid

    Ideální pro rodinu s dětmi.

Přidat recenzi