Hrajeme.cz

Pirátské kostky

Originální název:
Piraten kapern
Rok vydání:
2012
Počet hráčů:
2 až 5
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 8 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12949 Kategorie: Štítek:

Popis

V této hře vyrazíte za poklady. Pomůže vám v tom sada osmi speciálních kostek. Za hozené kombinace získáváte body. Musíte si však dávat pozor na lebky, které váš tah ukončí bez skórování. Před tím, než začnete házet, odkryjete kartu, která ovlivní váš tah: zdvojnásobí například skóre za poklady, zdarma získáte diamant, musíte odložit šavle, abyste zahnali piráty.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Autoři

– BoardGameGeek
– Pravidla hry (Albi)

Recenze

  1. Morgainne

    Vtipná, zábavná hra. Jednoduchá pravidla, která ostatní rychle pochopí. Hráli jsme ve čtyřech s přáteli, kteří jinak nehrají, a dobře jsme se všichni bavili. Náhoda hraje velkou roli, takže je to dobrá hra pro ty, co u her neradi přemýšlí.

  2. cSf.Loser

    Totálně obyčejný kostkový push your luck systém, který absolutně ničím nezaujme a zapadl mezi ostatní hry. Po dohrání jsem měl nulovou motivaci a chuť si to zahrát znovu.

  3. chajim

    Jednoduchá a rychlá hra vhodná pro rodiny s dětmi nebo příležitostné hráče. Hra je založena na házení kostkami a získávání bodů z různých kombinací hozených obrázků. Hody kostkou jsou modifikovány ještě náhodně líznutou kartou. Hra je svižná, vhodná na cesty nebo pro odpočinek a ukrácení dlouhé chvíle. Není potřeba žádné dlouhé promýšlení strategie. Náročné hráče asi nenadchne. Hru jsem hrál zatím pouze ve dvou a to s nehráčem. Příjemně jsme se pobavili, ale na dlouhodobé hraní pro sebe bych tuto hru neviděl.

  4. zdenda

    Velmi zábavná hra, kterou hrajeme nejčastěji ve dvou lidech. Velký podíl náhody, který je daný tím, že je to kostková hra, kterou trošku usměrňuje právě sejmutá karta. Hra nás baví a vozíme jí s sebou na cesty, protože je velmi skladná a lehounká. Doporučuji vyzkoušet.

  5. zdenda

Přidat recenzi