Hrajeme.cz
DomůKatalog herPárty hraZnáš mě? (Say Anything)

Znáš mě? (Say Anything)

Originální název:
Say Anything
Rok vydání:
2008
Počet hráčů:
3 až 8
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Určite vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.

Katalogové číslo: 12904 Kategorie: Štítek:

Popis

Párty hra, ve které odhalíte sebe i druhé… Vaším úkolem bude odhadnout, co si myslí vaši spoluhráči. Znáte jejich oblíbenou filmovou hlášku, oblíbenou skupinu nebo nejméně oblíbenou domácí práci?

Další informace

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra náhody

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Autoři

,

Hra/Rozšíření

Pravidla:

Odkazy:

Videa:

Reklamní ukázka (délka videa: 0:10 min.):

<iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/-fT93mYQglw?rel=0″ frameborder=“0″ allowfullscreen></iframe>

Recenze

  1. cornello

    Souhlasím s ostatními názory, že záleží na partě lidí. Nejvíce doporučuji to hrát pouze s kamarády/dkami, kde můžete zmínit cokoliv. Pak je to opravdu zábavné a budete to chtít hrát znovu a znovu.
    Pokud ale nemáte s kamarády smysl pro humor, nebo jsou stále trapní…. taková bude i hra.

    Za mě doporučuji

  2. DEJFFtm

    Z téhle hry jsem byl zklamaný (možná to bylo dané spoluhráči), na jeden vtipný moment jich připadalo pět spíš trapných. Hra sama o sobě totiž není zábavná, tu musí uměle vytvořit až hráči vtipnými reakcemi. A to bývá problém, neboť dochází k nucené snaze o vtip za každou cenu. Víc než u jiných her záleží na tom, jaká parta se sejde.

  3. cornello

    Pokud se to hraje mezi kamarády, rodinou.. velká zábava. Pokud se to hraje s lidmi, se kterými se stydíme říkat nějaké věci nebo názory, tak pak hra ztratí smysl pro humor- nedomyšleno

  4. jakub

    Dobrá party hra se nikdy neztratí. Tyto hry mají především pobavit, chcete se u nich zasmát a uvolnit. Díky jednoduchým pravidlům, která objasníte během pár minut, a přístupnosti pro větší počet hráčů si je zahrajete při nejrůznějších příležitostech. „Znáš mě?“ takovou hrou je. Zahrajete si ji až v 8 hráčích. Zábavnou formou se můžete dozvědět něco o druhých. Odhadujete, co si myslí spoluhráči. Jak by odpověděli například na otázku: „Čím se nejlépe zahřeji?“, „Co by mi chybělo na pustém ostrově?“, „Koho se nejvíce bojím?“.

    Celou recenzi najdete na herním webu Frodovy deskové hry.

Přidat recenzi