Hrajeme.cz

IQ Puzzle

Originální název:
IQ Puzzler
Rok vydání:
2003
Počet hráčů:
1 až 1
Věk:
Hra je určena hlavně pro děti. Mohou jí hrát ale také dospělí mezi sebou a přitom se dobře pobavit.
Doba hraní:
Krátká hra do 20 minut
Doporučení rodiny:
Určitě vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.
Doporučení hráče:
Určite vyzkoušejte, neměla by uniknout vaší pozornosti.

Kategorie:

Popis

IQ Puzzle je jedinečný hlavolam pro dospělé i děti. Cílem je poskládat jednotlivé dílky složené z kuliček buď do plochy, nebo do pyramidy. Tento hlavolam velice zábavným způsobem otestuje vaši prostorovou představivost. Malé provedení kompaktní krabičce je také ideální na cesty. Obsahuje 72 2D rébusů a 29 3D rébusů.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci
Autoři

– IQ Twist
– IQ Box
– Další hry ze série SMART games

Recenze

  1. ladysi

    Perfektní hra pro všechny, kteří si chtějí procvičit mozkové závity, je hodně závislácká, nedá vám to spát, dokud nenajdete řešení, na které musíte přijít samy. Postup od jednoduššího ke složitějšímu, zabaví se všichni. Moc doporučuji.

  2. mulgrew

    Jednoduše geniální.Od základních primitivních úloh,až po opravdu náročné,co daji zabrat.Malé,skladné,vhodné i na cesty.Menším dětem se s dílky hůře manipuluje a zadání je dost titěrné,navíc vždy 4 na stránce,ale to je proste daň za kompaktnost.My používáme třeba při čekání u doktora a několik jsem jich rozdala jako malý darek dětem i dospělím.oceňuji,že není k dispozici řešení a je tedy nutné na vše přijít vlastním úsilím.Bezvadně procvičí prostorovou představivost nebo jemnou motoriku a barvy u dětí.Příjemná je i cena.

  3. hrazda

Přidat recenzi