Hrajeme.cz
DomůKatalog herKooperativní hraPandemic: Nové hrozby

Pandemic: Nové hrozby

Originální název:
Pandemic: On the Brink
Rok vydání:
2009
Počet hráčů:
2 až 5
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 12595 Kategorie: Štítky: ,

Popis

Toto rozšíření hry Pandemic obsahuje nové karty událostí, nové role, pravidla pro pět hráčů a volitelné varianty pro ještě těžší partie.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

,

Autoři

,

– BoardGameGeek
– Pravidla hry

Recenze

  1. GADICEK

    Nové hrozby u mé nejoblíbenější hry? PARÁDA! Toto rozšíření přináší hned několik nových herních variant a je to prostě bomba. Největším lákadlem je BIOTERORISTA, každý má určitě kamaráda, který má temné choutky a jeho největším přáním je být ten zlý a ostatní se mu v tom musí snažit zabránit. Opět musím hodnotit největším počtem hvězd, protože nové hrozby posunují Pandemic na ještě luxusnější úroveň.

  2. Sidus

    Pandemic hrajeme už jedině s tímto skvělým rozšířením. Nejvíce oceňujeme profese s originálními vlastnostmi, které do hry vnáší nové strategické postupy a větší variabilitu záchranného týmu. Hra se vám tedy jen tak rychle neohraje a pokud připočtete obohacení hry o nové výzvy zhoubného kmene, mutace nebo bioteroristy, tak před sebou máte opravdu hodně muziky za slušné peníze.
    Jediné negativum, které mě napadá, je hra s bioteroristou, která nás nezaujala. Ale vzhledem k množství a kvalitě ostatních rozšiřujících prvků to nemůže ovlivnit pětihvězdičkové hodnocení.
    Pokud uvažujete o koupi Pandemicu, vřele doporučuji pořídit i s tímto rozšířením. Pokud již základní hru máte a líbí se vám, pak je toto rozšíření takřka povinnost 🙂

  3. mlcuchj

  4. ton

  5. Raiden

  6. Vale46

  7. kroksmrti

  8. Petr

  9. Jarago


    Svet je viac ohrozený než doteraz. Do hry pribudlo niekoľko nových výziev:

    – Zhubný kmeň: Spraví jednu z chorôb ničivejšiu niekoľkými novými kartami epidémií. Napríklad sa jedna pandémia posunie o 2 políčka dopredu alebo na vynájdenie lieku na zhubý kmeň budeš potrebovať o jednu kartu viac.
    – Mutácia: Nová choroba, ktorá sa správa trocha inak než ostatné. Prichádza do hry až neskôr, dá sa odstrániť dvoma spôsobmi: Vynájdenie lieku, alebo odstránenie všetkých mutácii.
    – Bioterorista: Jeden z hráčov sa bude pokúšať pomôcť chorobám zničiť svet. Bude si na svojom liste zapisovať pohyby a akcie a prenášať choroby po celom svete.

    Tieto perfektné nápady sa dajú aj spájať a hrať napríklad mutáciu + zhubný kmeň. Do hry pribudne prekvapivo veľa nových postáv, ako napríklad Archivár alebo Mechanik, ktorý vytvárajú nové stratégie na hru. V rozšírení je aj nová úroveň Legendárna, ktorá do hry vloží siedmu kartu epidémie.

    Nudiť sa pri tejto hre určite nebudete! Odporúčam všetkým fanúšikom pandemicu!

  10. Márty

  11. bacil

  12. Čaňa

  13. Sonulka

  14. AntonGorodecky

  15. Deth

  16. omas

  17. WereWolf

  18. zeppelin

  19. Ajeenka007

  20. GK_voyger

Přidat recenzi