Hrajeme.cz
DomůKatalog herPárty hraMunchkin 3: Kněžské poklesky (Clerical Errors)

Munchkin 3: Kněžské poklesky (Clerical Errors)

Originální název:
Munchkin 3: Clerical Errors
Rok vydání:
2003
Počet hráčů:
2 až 6
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 12 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Katalogové číslo: 11848 Kategorie: , Štítek:

Popis

Další rozšíření ke hře Munchkin s novými 112 kartami.

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

, ,

Autoři

– Funagain Gameweb
– BoardGameGeek
– Možnost nákupu na Slovensku.

Recenze

  1. GADICEK

    Munchkin nabízí obrovské množství zbraní, příšer, lekvarů a všeho možného. S dalším novým rozšířením se hra stává ještě zábavnější. Ale pozor, je dobré hrát max 3 druhy munchkina v sobě, jinak by se vám už pomalu nemohli chodit karty, které k sobě pasují a nějak na sebe působí. Ideální je hrát tak 2 druhy a při každém novém hraní Munchkina je měnit. Ve hře mi trošku chybí více nestvůr, které bychom na sebe mohli sami posílat (je strašně těžké si je sehnat). A některé karty jsou EXTRÉMNĚ silné, například takový zvon, díky kterému již utečete jakékoliv příšeře a tudíž nemůžete zemřít a ani kamarádi vás nemohou ohrozit. A to nemluvě o kombinace se zlodějem, kdy můžete tedy nonstop krást všem ostatním vše. Ten zloděj je zvláštní sám o sobě, zkusíte to? Pokud vám to vyjde, stanete se nejsilnější, pokud ne, možná už soupeře nedoženete

  2. Svob

    Kněžské poklesky jsou prakticky shodné s Neskutečnou sekerou. Jedna se rozšíření jenž dodává karty do již zaběhnutých skupin, nerozšiřuje hru o nové mechanismy. Zvyšuje variabilitu skrz novou rasu a povolání. K základní hře doporučuji koupit buď Kněžské poklesky nebo Neskutečnou sekeru, každá obsahuje skvělé skvostní karty. V případě že se nemůžete rozhodnout které, koukněte na vlastnosti nových povolání a ras v obou rozšířeních a vybrat podle sympatií.

    Výborná hra pro mladé i rodiny. Hodně skrytých a nenápadných narážek a vtipů. Úžasný artwork v kompaktním balení za rozumnou cenu.

  3. JakSeRodi

    Kněžské poklesky jsou na tom stejně jako Neskutečná sekera. Rozšíření přináší do hry nové věci a rozšiřuje tak váš herní svět. Díky novým rozšíření vás nikdy nepřestane Munchkin bavit.

    Pozor do základní hry bych nemíchal víc než 2 rozšíření, poté by již byla synergie některých karet téměř nedosažitelná.

  4. Orel91

    Další velký nášup karet do základní verze Munchkina. Nové povolání Bard a rasa Gnóm, nové typy předmětů a kopec nových potvor, prostě aby ta hra byla ještě větší šílenost než předtím. Jakožto fanoušek Munchkina jsem si nemohl toto rozšíření nechat ujít. Plus oproti jiným hrám, cena za toto rozšíření je opravdu velice přívětivá. Doporučuji všem, kdo mají rádi základní variantu!

  5. giahra

  6. Terw

  7. muffen

  8. murphy

  9. Tarenor

Přidat recenzi