Hrajeme.cz

Maka Bana

Originální název:
Maka Bana
Rok vydání:
2003
Počet hráčů:
2 až 5
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

– BoardGameGeek
– Funagain Gameweb
– Svět deskových her

Recenze

  1. Gingi

    Hezká hra, která je založená na odhadnutí, kde který protihráč zrovna bude stavět. Hra je svižná s jednodušími pravidly a rozhodně stojí za povšimnutí. Dobře se hraje i s novými hráči a hráči, kteří hru umí, nemají žádnou velkou výhodu. Hra je škodící, takže nedoporučji hrát s hráči, který škodění špatně nesou. Rozhodně je to hra, kterou se užijí dospělí a zvládnou ji i děti, ale jako klasickou rodinnou bych ji asi neoznačila. Rozhodně si u ní zažijete spousty blafovaní a srandy!

  2. ZaPa

  3. Pete

  4. Sofie


    Jde o jednu z mych nejoblibenejsich her (kdyz ji srovnam s Osadniky, Carcassone, Tikalem, Citadelou, Bangam ap.), ktera je zalozena na skodeni souperum. Kdykoli ji s partnerem a s prateli hrajeme, neobejde se bez vzajemneho handrkovani a kockovani, ze jste proti nekomu zamereni, i kdyz nekdy skodite i kdyz nechcete:)
    Vasim ukolem je postavit si na plazich co nejvetsi pocet chaticek, ale protoze ostatni Vam mohou misto zabrat nebo Vasi chatku prebarvit na svou, musite to delat co nejvice nenapadne. Nesouhlasim s tim, ze jde o hru hlavne pro deti.. spis naopak. Nam je 20-30 let a skvele se vzdy bavime. Proste v tehle hre si musite hrat na hodneho, hodne blafovat a hodne skodit. Super hra.

  5. deril

  6. Dita

  7. petulev


    Hra je velmi zajímavá hlavně pro menší děti, ale i větší se u ní pobaví. Je to hodně o strategii, ale hraje se mnohem kratší dobu, než je napsáno. Přesto je hra rychlá a vtipná!

  8. fraspi

  9. orsej@centrum.cz

Přidat recenzi