Hrajeme.cz
DomůKatalog herNezařazenéMagic: The Gathering – dárkový set

Magic: The Gathering – dárkový set

Originální název:
Magic: The Gathering – dárkový set
Rok vydání:
2003
Počet hráčů:
2 až 4
Věk:
Hra je určena pro dospělé hráče a pro rodiny s dětmi od 10 let.
Doba hraní:
Středně trvající hra – asi 30 až 70 minut
Doporučení rodiny:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.
Doporučení hráče:
Není známo nebo nedokážeme zařadit.

Kategorie:

Popis

V tomto balení nalezneš ty a tvůj kamarád vše, co budete potřebovat k neuvěřitelnému dobrodružství plném zvratů a zajímavých překvapení. Oba se vžijete do role mocných čarodějů, kteří se snaží porazit pomocí kouzel, magických bytostí a strašlivých démonů svého soupeře. Boj to bude ale velmi těžký, oba máte zcela jiné balíčky karet, a tak musíte používat odlišnou strategii k tomu, aby právě ta vaše magie zvítězila! Vstup do světa Magic: The Gathering a uvidíš, co je to se dokonale bavit!

Další informace

Míra náhody

Počet hráčů

Věk hráčů

Doba hraní

Počeštění

Rok vydání

Míra interakce

Míra složitosti

Míra humoru

Doporučení rodiny

Doporučení hráče

Výrobci

Autoři

– Informace o hře
– Informace o prodeji
– Přehled odkazů o hře

Recenze

  1. Tomy35

    Předpřipravené balíky této již osmé edice jsou spíše pro nové začínající hráče, co by chtěli proniknout do světa této legendární sběratelské karetní hry. Magic je ve své podstatě nekonečně variabilní hra, snadná na pravidla, avšak velmi nákladná finančně, zejména, když chce hráč držet krok se stále rychleji ubíhající dobou. S příchodem nových deskových her současné doby mě osobně svět magic už tolik nepřitahuje.

  2. matrosh

    Opravdová vlna fandovství kolem magiců, mě minula, ale vždy si tuhle hru rád zahraju s přáteli, který mají doma spousty balíků. Rozhodně má něco do sebe.

  3. Gothalgo

  4. Zdenek_

  5. Brisco

  6. Ja_Claudius

  7. apy


    Vy neznáte Magic: The Gathering? Chyba! Je to nejlepší karetní sběratelská hra, která existuje! Tento dárkový set vás světem Magicu seznámí. Doporučuji sbírat tuto karetní hru těm co jsou poblíž nějaké herny, kde se tato hra smaží o ceny. Existuje několik tisíc karet Magic: The Gathering. Na světě to hraje více jak 30 000 000 hráčů! Každá karta ve hře má jinou hodnotu. Postavte nejlepší herní balíček na světě zdokonalte svou strategii a vyměnujte s ostatními hráči! Proš hrát? Naučíte se výborně obchodovat + zlepšíte svou strategii + zlepšíte si svou znalost anglického jazyka. Hra je v angličtině, ale v jednoduché a to i pro ty co chodí do 1-9 třídy základních škol. Věřte, že tuto hru zvládne hrát kdokoli!

  8. smirnoffff

  9. Longshanx


    Hráči se ocitnou v rolích dvou znepřátelených čarodějů, kteří kouzlí doslova o život a štvou proti sobě armády svých služebníků. V tomto balení hráči najdou dva vyrovnané balíčky, červeno-zelený, tedy s magii ohně a přírody, a bílo-modrý, který čerpá sílu ze světla plání a lsti vody. Nicméně, tyto balíčky neobsahují to, co dělá z Magicu tak zajímavou hru: instanty a interrupty, tedy kouzla, která lze sesílat kdykoli (i v soupeřově tahu) a jejichž efekty se vrší, kombinuji a přebíjí.
    A tu jsme u „“dark side of Magic““: Magic je asi nejznámější, nejhranější…sběratelská karetní hra. Jinými slovy, požírač peněz, moloch, kterému na turnajové úrovni musí hráč přinášet tučné obětiny ze své peněženky a který díky novým a novým edicím a novým standardům na turnaje není nikdy sytý.
    Ale je to zábava, a dlužno dodat, že dobrá.

  10. helldozer

  11. SXa

Přidat recenzi